Bine ati venit !

Bine ati venit !

KODAK Digital Still Camera

Suntem specializati in slefuire si reconditionare pardoseli noi sau vechi din beton, marmura, travertin, calcar, granit sau mozaic.

slefuire-granit-cluj-07

Dupa montajul unei pardoseli din piatra, chiar daca este reusit, pentru un rezultat maxim este nevoie de slefuire pentru planeizare si de aranjarea rosturilor prin chituire sau completarea rosturilor de la montajul initial.

De asemenea, finisajul final al unei pardoseli poate fi schimbat cu unul mat, satinat, periat sau lustruit. Mai pot fi probleme la o marmura noua de mici zgarieturi de la transport, manipulare sau montaj, pete de la chituire.

Tratarea sau impregnarea unei pardoseli este importanta si ar trebui facuta de cineva care intelege diferentele dintre impregnanti de tipuri diferite, de destinatia spatiului dar si tipul de piatra sau beton.restaurare marmura cluj 6

Pardoselile vechi se pot restaura si repara, se poate schimba tipul de finisaj insa fiecare caz e diferit si trebuie evaluat individual. O marmura veche de 40 de ani montata la interior, are alte probleme fata de un travertin de pe o terasa expusa la soare si ploi, sau un mozaic din perioada interbelica.

item reconditionare cementine sau terrazzo oriental cluj 01

 

Pardoselile din piatra naturala, marmura, travertin, calcar, granit, andezit, mozaic si terrazzo, beton,sunt principala noastra specialitate incluzand :

– reconditionari complete

– slefuire

– lustruire

– reparatii si tratamente

– curatare si mentenanta

Slefuim si indreptam pardoseli din beton cu defecte pentru aplicare finisaje noi, slefuire adezivi sau epoxidixa veche.

slefuire beton cluj pluto services srl

Avem experienta a sute de lucrari si tipuri de pardoseli diferite, echipamente complete atat la 220v cat si la trifazic pentru suprafete comerciale si industriale. Putem reconditiona o marmura intr-un living sau slefui si lustrui rapid un beton elicopterizat intr-un supermarket.

Suntem din  Cluj – Napoca, dar ne deplasam si in tara pentru lucrari. Pentru informatii va stam cu placere la dispozitie.

slefuire mozaic 600