Reconditionare marmura, travertin, piatra, terrazzo si mozaic

Servicii specializate de reconditionare, slefuire si lustruire, impregnare marmura, travertin si mozaic. Eliminare zgarieturi, chituire, rezolvare arsuri chimice si zone patate.

Folosim echipamente de top cu tehnica diamantata si nu facem compromisuri. Oferim proba de lucru gratuita si consultanta in stabilirea abordarii potrivite in functie de tipul de piatra si problemele ei. In acest domeniu este nevoie de cunostinte tehnice aprofundate si intelegerea materialului cu care se lucreaza.

Tipuri de servicii oferite :

  • curatare specializata
  • impregnare si protectie piatra naturala
  • lustruire profesionala
  • slefuire si reconditionare completa

This slideshow requires JavaScript.

Curatarea specializata este potrivita pentru pardoseli murdare, matuite, patate. Totodata, pentru pardoseli care au fost acoperite cu mocheta/linoleum sau altceva si acum se doreste redarea in uz.  Se mai pot indeparta straturi de vopsea sau orice protectii, ceruri si adezivi.

IMG_2018050

Protectie, impregnare si impermeabilizare este recomandat pentru orice piatra (marmura, travertin, ardezie,etc) , beton sau mozaic (amestec de conglomerate, inclusiv terrazzo). Investitia initiala in montarea acestor pardoseli inseamna o suma considerabila de bani iar intretinerea lor ar trebui sa fie luata serios in considerare, altfel se pierd toate beneficiile pentru care s-au investit acei bani.

Cristalizare profesionala. Cristalizarea marmurei este o optiune intermediara si nu elimina probleme majore, se obtine luciul dar cu conditia ca marmura sa fie intr-o conditie buna. Luciul este obtinut in urma reactiei chimice cu cristalizatorul. Se foloseste o “lana de otel” care prin frecare incalzeste piatra. Este o optiune potrivita pt. spatii comerciale unde nu se poate perturba activitatea si se doreste o interventie rapida si fara apa.

Lustruirea profesionala reda luciul si stralucirea pietrei si poate elimina zgarieturile mici de suprafata. Sistemul de lucru este complex, necesita pregatire, experienta si echipament dedicat acestei operatii.

Slefuirea si reconditionare completa este cea mai complexa operatie, rezolva problemele importante cum sunt diferentele dintre placi, zgarieturi, pete si arsuri (de la solutii chimice nepotrivite ). Slefuirea cu diamante este cea mai costisitoare si grea operatie, necesita cunostinte tehnice aprofundate, planetare si diamante de diferite duritati. De asemenea, luciul si stralucirea rezultata are profunzime si este de durata.

IMG-20180307-WA0005

Pentru informatii suplimentare sau programari va stam cu placere la dispozitie la tel. 0746.437992 sau email plutoservicescluj@gmail.com.

 

slefuire lustruire marmura cluj 04

IMG_20170911_134337

https://m.youtube.com/watch

https://m.youtube.com/watch

https://m.youtube.com/watch

IMG-20171217-WA0011IMG-20171217-WA0009

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

temp1

KODAK Digital Still Camera

Marmura Crema Marfill slefuita pentru planeizare, rostuita cu mastic si lustruita :

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Pardoseala din marmura, matuita pe zonele de acces, planeizata, chituita cu mastic si lustruita :

 

 

 

This slideshow requires JavaScript.