Categories
Servicii oferite

Slefuire marmura, travertin, granit si mozaic

 

Servicii specializate de reconditionare, slefuire si lustruire, impregnare marmura, travertin si mozaic. Eliminare zgarieturi, chituire, rezolvare arsuri chimice si zone patate.

Folosim echipamente de top cu tehnica diamantata si nu facem compromisuri. Oferim proba de lucru gratuita si consultanta in stabilirea abordarii potrivite in functie de tipul de piatra si problemele ei. In acest domeniu este nevoie de cunostinte tehnice aprofundate si intelegerea materialului cu care se lucreaza.

Tipuri de servicii oferite :

  • curatare specializata
  • impregnare si protectie piatra naturala
  • lustruire profesionala
  • slefuire si reconditionare completa
slefuire si lustruire travertin cluj
Before
slefuire si travertin cluj
After

Curatarea specializata este potrivita pentru pardoseli murdare, matuite, patate. Totodata, pentru pardoseli care au fost acoperite cu mocheta/linoleum sau altceva si acum se doreste redarea in uz.  Se mai pot indeparta straturi de vopsea sau orice protectii, ceruri si adezivi.

lustruire marmura nero marquina
lustruire marmura

Protectie, impregnare si impermeabilizare este recomandat pentru orice piatra (marmura, travertin, ardezie,etc) , beton sau mozaic (amestec de conglomerate, inclusiv terrazzo). Investitia initiala in montarea acestor pardoseli inseamna o suma considerabila de bani iar intretinerea lor ar trebui sa fie luata serios in considerare, altfel se pierd toate beneficiile pentru care s-au investit acei bani.

slefuit travertin mat cluj 05
slefuire travertin

Cristalizare profesionala. Cristalizarea marmurei este o optiune intermediara si nu elimina probleme majore, se obtine luciul dar cu conditia ca marmura sa fie intr-o conditie buna. Luciul este obtinut in urma reactiei chimice cu cristalizatorul. Se foloseste o “lana de otel” care prin frecare incalzeste piatra. Este o optiune potrivita pt. spatii comerciale unde nu se poate perturba activitatea si se doreste o interventie rapida si fara apa.

reconditionare slefuire lustruire marmura crema marfill 10
marmura crema marfill / slefuire si lustruire

Lustruirea profesionala reda luciul si stralucirea pietrei si poate elimina zgarieturile mici de suprafata. Sistemul de lucru este complex, necesita pregatire, experienta si echipament dedicat acestei operatii.

reconditionare slefuire lustruire marmura crema marfill 09
marmura slefuita si lustruita

Slefuirea si reconditionare completa este cea mai complexa operatie, rezolva problemele importante cum sunt diferentele dintre placi, zgarieturi, pete si arsuri (de la solutii chimice nepotrivite ). Slefuirea cu diamante este cea mai costisitoare si grea operatie, necesita cunostinte tehnice aprofundate, planetare si diamante de diferite duritati. De asemenea, luciul si stralucirea rezultata are profunzime si este de durata.

slefuire si lustruire marmura de ruschita
marmura de ruschita

 

Pentru informatii suplimentare sau programari va stam cu placere la dispozitie la tel. 0787.451715 sau email plutoservicescluj@gmail.com.

 

slefuire lustruire marmura cluj
marmura slefuita si lustruita

IMG_20170911_134337

https://m.youtube.com/watch

https://m.youtube.com/watch

https://m.youtube.com/watch

IMG-20171217-WA0011

 

IMG-20171217-WA0009

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

temp1

KODAK Digital Still Camera

Marmura Crema Marfill slefuita pentru planeizare, rostuita cu mastic si lustruita :

This slideshow requires JavaScript.

Pardoseala din marmura, matuita pe zonele de acces, planeizata, chituita cu mastic si lustruita :

This slideshow requires JavaScript.

Exemplu : 2 nuante de marmura Emperador combinate cu 2 brauri de granit brazilian incadrate de alama de 3mm. Obiectivul principal a fost planeizarea alamei si a granitului dupa montaj.

This slideshow requires JavaScript.

Exemplu de marmura nero marquina cu multe zgarietutri fiind o marmura moale. Microslefuire si refinisare :

This slideshow requires JavaScript.

Scari din calcar, indreptate canturile cu probleme, chituite si refinisate, curatate si impregnate :

This slideshow requires JavaScript.