News Ticker

Reconditionare marmura, travertin, piatra, terrazzo si mozaic

slefuire lustruire marmura travertin granit piatra

Servicii specializate de reconditionare, slefuire si lustruire, impregnare marmura, travertin si mozaic. Eliminare zgarieturi, chituire, rezolvare arsuri chimice si zone patate.

slefuit scari travertin cluj

Folosim echipamente de top cu tehnica diamantata si nu facem compromisuri. Oferim proba de lucru gratuita si consultanta in stabilirea abordarii potrivite in functie de tipul de piatra si problemele ei. In acest domeniu este nevoie de cunostinte tehnice aprofundate si intelegerea materialului cu care se lucreaza.

Tipuri de servicii oferite :

  • curatare specializata
  • impregnare si protectie piatra naturala
  • lustruire profesionala
  • slefuire si reconditionare completa

clip

Curatarea specializata este potrivita pentru pardoseli murdare, matuite, patate. Totodata, pentru pardoseli care au fost acoperite cu mocheta/linoleum sau altceva si acum se doreste redarea in uz.  Se mai pot indeparta straturi de vopsea sau orice protectii, ceruri si adezivi.

IMG_2018050

Protectie, impregnare si impermeabilizare este recomandat pentru orice piatra (marmura, travertin, ardezie,etc) , beton sau mozaic (amestec de conglomerate, inclusiv terrazzo). Investitia initiala in montarea acestor pardoseli inseamna o suma considerabila de bani iar intretinerea lor ar trebui sa fie luata serios in considerare, altfel se pierd toate beneficiile pentru care s-au investit acei bani.

Cristalizare profesionala. Cristalizarea marmurei este o optiune intermediara si nu elimina probleme majore, se obtine luciul dar cu conditia ca marmura sa fie intr-o conditie buna. Luciul este obtinut in urma reactiei chimice cu cristalizatorul. Se foloseste o “lana de otel” care prin frecare incalzeste piatra. Pentru a pastra luciul este nevoie de repetarea operatiei tot la cateva luni si este o optiune potrivita pt. spatii comerciale unde nu se poate perturba activitatea.

Lustruirea profesionala reda luciul si stralucirea pietrei si poate elimina zgarieturile mici de suprafata. Sistemul de lucru este complex, necesita pregatire, experienta si echipament dedicat acestei operatii.

Slefuirea si reconditionare completa este cea mai complexa operatie, rezolva problemele importante cum sunt diferentele dintre placi, zgarieturi, pete si arsuri (de la solutii chimice nepotrivite ). Slefuirea cu diamante este cea mai costisitoare si grea operatie, necesita cunostinte tehnice aprofundate, planetare si diamante de diferite duritati. De asemenea, luciul si stralucirea rezultata are profunzime si este de durata.

IMG-20180307-WA0005

Pentru informatii suplimentare sau programari va stam cu placere la dispozitie la tel. 0787.451715, persoana de contact Tibi Nagy.

IMG_20170911_085303

IMG_20170911_134337

IMG-20171217-WA0011IMG-20171217-WA0009

KODAK Digital Still Camera

KODAK Digital Still Camera

temp1

KODAK Digital Still Camera

Advertisements

Lasati un comentariu :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s