News Ticker

Curatare piele naturala : canapele, coltare, fotolii, scaune

Mobilierul din piele este o investiție serioasa iar curatarea profesionala este foarte importanta ! Va oferim servicii de curatare profesionala si tratament de protectie pentru mobilier tapitat cu piele naturala. Curatam piele anilina, piele semi-anilina si piele pigmentata.

Rezolvam probleme : pete, pix, transfer de vopsea de la imbrăcăminte (in special blugi, dar cele mai multe haine de culoare închisă poate provoca problema), hartie de ziar/reviste, vopsele pentru păr, fond de ten. Rata de succes depinde de factori precum vechimea petelor, daca are tratament anterior de protectie sau nu, tipul de piele si finisaj, etc.

Tratamentul de protectie aplicat de noi asigură hidratarea necesara si pastrarea curată a pielii și în cea mai bună condiție. Ajuta la protecția împotriva murdăriei, uleiurilor de corp și grăsimilor deoarece toate acestea pot deteriora finisajul de pe piele. Va prelungi foarte mult durata de viata a pielii, previne acumularea de murdărie, adauga o binevenita protectie UV, previne transferul de culoare si rehidrateaza pielea (ramane moale si placuta la atingere).

Câteva “sfaturi” rapide cu privire la modul in care va puteți proteja canapeaua din piele: 

  • Protectie initiala : asigurați-va ca canapeaua din piele este protejată inainte de utilizare, deoarece acest lucru va ajuta foarte mult (vezi mai sus protectia). Majoritatea magazinelor vind mobilierul din piele, fara a le fi protejat mai intai.
  • Intretinere : pentru a menține canapeaua nu folosiți produse de curatare dure, inclusiv tampoane de curățare și niciodată nu folosiți inalbitor pe mobila. Pur și simplu curatati cu o carpă/laveta de bumbac + apă rece, apoi uscati cu o carpa/laveta uscata din bumbac
  • Evitați amplasarea mobilierului in lumina directa a soarelui, iar vara inchideti pe cat posibil jaluzelele/perdelele in mijlocul zilei, astfel incat sa nu bata soarele direct pe mobilier. Acest lucru va proteja pielea de uscare și decolorare.
  • Nu folositi bureti abrasivi sau melamina, pad-uri ( indiferent cat de “putin agresive” ) pentru curatare si nu lasati pe nimeni sa va curete mobilierul prin frecare !

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie la tel. 0746.437992 sau plutocleaning@gmail.com

leather 01

Advertisements

Lasati un comentariu :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s