News Ticker

Curatare mocheta. Servicii pentru acasa, birouri si spatii comerciale

Cele mai bune servicii de curatare mocheta pentru acasa, birouri, spatii comerciale, sali de conferinte,etc

  Solutiile folosite de noi sunt ecologice, elimina toate problemele specifice cum sunt acarienii, microbi, mirosuri neplacute, pete sau guma de mestecat. Lucram pe baza de programare, venim la timp si va oferim rezultate frumoase.

Alegerea din multitudinea de firme de curatenie cu site-uri stralucitoare si “oferte speciale” este dificila, dar pe langa pret ar trebui considerat si rezultatul, deoarece orice suma de bani este cheltuita inutil daca acesta e cel mult satisfacator. O curatare incorecta duce in cateva saptamani la atragerea mizeriei mai rau decat a fost inainte de curatare.
Ofertele petru segmentul comercial le facem dupa vizualizare si oferim proba de lucru gratuita pentru a putea decide in cunostinta de cauza.

Dry Cleaning :   Pentru mochetele lipite cu adeziv pe baza de apa oferim curatare uscata fara apa iar mocheta poate fi data in folosinta imediat. Necesita echipamente diferite si este potrivita pentru curatarea de intretinere periodica ( trimestrial sau la 6 luni).

  Timpul de uscare variaza de la un caz la altul si depinde de tipul mochetei sau al carpetei (acryl, polipropilena, lana, matase, sisal, etc), gradul de murdarire si tipul de pete, posibilitatile de ventilare sau climatizare. Uscarea completa poate varia intre 1-3 ore. Identificam tipul mochetei/carpetei precum si procedura necesara de curatare si facem o estimare de timp.

Pentru informatii suplimentare va stam cu placere la dispozitie la tel. 0746.437992 sau plutocleaning@gmail.com

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Lasati un comentariu :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s