News Ticker

Reconditionare marmura, travertin, mozaic

Daca cautati servicii specializate pentru pardoseala Dvs. atunci ati venit in locul potrivit. Va oferim servicii specializate de curatare, slefuire si protectie marmura, travertin si mozaic. Lucram in Cluj – Napoca dar ne deplasam oriunde in tara pentru lucrari.

Tipuri de servicii oferite :

  • curatare specializata
  • impregnare si protectie piatra naturala
  • cristalizare marmura
  • lustruire profesionala pentru marmura, travertin, mozaic
  • slefuire si reconditionare completa pentru marmura, travertin, mozaic

clip

Curatarea specializata este potrivita pentru pardoseli murdare, matuite, patate. Totodata, pentru pardoseli care au fost acoperite cu mocheta/linoleum sau altceva si acum se doreste redarea in uz.  Se mai pot indeparta straturi de vopsea sau orice protectii, ceruri si adezivi.

Protectie, impregnare si impermeabilizare este recomandat pentru orice piatra (marmura, travertin, ardezie,etc) , beton sau mozaic (amestec de conglomerate, inclusiv terrazzo). Investitia initiala in montarea acestor pardoseli inseamna o suma considerabila de bani iar intretinerea lor ar trebui sa fie luata serios in considerare, altfel se pierd toate beneficiile pentru care s-au investit acei bani.

Cristalizare profesionala. Cristalizarea marmurei este o optiune intermediara, nu elimina probleme majore dar reda luciul si stralucirea cu conditia ca marmura sa fie intr-o conditie buna. Necesita echipamentul potrivit, un cristalizator special si “lana de otel”.

Lustruirea profesionala este acel cumul de procese chimice si mecanice care reda luciul si stralucirea pietrei si poate elimina zgarieturile mici de suprafata. Sistemul de lucru este complex, necesita pregatire, experienta si echipament dedicat acestei operatii. Sunt folosite solutii chimice, paduri diamantate si masini cu viteze diferite de lucru.

Slefuirea si reconditionare completa este cea mai complexa operatie, rezolva problemele importante cum sunt diferentele dintre placi, zgarieturi, pete si arsuri (de la solutii chimice nepotrivite ). Slefuirea cu diamante este cea mai costisitoare si grea operatie, necesita cunostinte tehnice aprofundate, planetare si diamante de diferite duritati. De asemenea, luciul si stralucirea rezultata are profunzime si este de durata.

Pentru informatii suplimentare sau programari va stam cu placere la dispozitie la tel. 0746.437992, persoana de contact Tibi Nagy.

3_resize

Advertisements

Lasati un comentariu :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s